Ny bonuskode fra Betfair

Betfair bonuskode

Flot bonuskode hos Betfair: ZSKACD

Betfair er i den grad en spilleside, der er kommet for at blive. Du får en bookmaker, hvor der er helt styr på tingene og der findes et kæmpe udvalg af spil til alle slags spillere. Derudover er Betfair en af de spilsider, der tilbyder nogle af landets bedste bonusser, og nu kan du få glæde af en af dem. Det kræver, at du er ny spiller på spilsiden, så hvis du er eksisterende spiller, så må du lede videre efter en anden bonus. Men hvis du er ny spiller, så er det bare med at spidse ører. Husk Betfair bonuskoden ZSKACD, for så kan du se frem til en rigtig lækker bonus, som kan holde dig kørende i lang tid. Du får nemlig helt op til 2000 kr. i indbetalingsbonus med den bonuskode, så skriv den ned, så du er sikret en god sum penge.

Betfair

Betfair bonus regler

Der findes ingen bonus uden regler. Derfor giver det sig selv, at du ikke kan tage imod de 2000 kr. og senere på dagen hæve dem til din bankkonto. Betfair vil gerne lige have, at du gennemspiller bonussen, før det kan kaldes dine egne penge. Dette er et krav, som alle bookmakere stiller – forskellen ligger i, hvor svært det er at gennemspille bonuspengene. Nogle kræver rigtig mange gennemspilninger og til høje minimums-odds, men det skal du slet ikke frygte med Betfair – de er nemlig meget fair i deres krav.

Når du vil have glæde af den lækre bonus med koden ZSKACD, så skal du minimum indbetale 100 kr. Der kan alle nok være med. Men du får altså 100% i match, så hvis du vil have fingrene i de 2000 kr., så kræver det, at du selv indbetaler 2000 kr. Dine egne penge kan du til hver en tid trække ud igen, men bonuspengene har som sagt et gennemspilskrav. Betfair kræver at du gennemspiller din bonus fire gange til minimum odds 1.80. Det skal gøres inden for 90 dage. Derefter er pengene dine. Det er altså et rimeligt krav, som er forholdsvist nemt at efterleve, så du skal ikke blive afskrækket af dette regelsæt – det kunne være meget værre. Du skal huske at aktivere bonussen under fanen Kampagner, og så skal du huske at taste bonuskoden ZSKACD, når du opretter din konto.

Betfair forhøjet odds

Betfair er en super side, som har rigtig meget at tilbyde deres kunder. Det er oftest bonusser til nye kunder, der tilbydes, men du finder også bonus til eksisterende kunder i ny og næ. Foruden deres indbetalingsbonus på 100% op til 2000 kr. med koden ZSKACD, så finder du også bonusser i form af forhøjede odds hos Betfair. Et forhøjet odds er et odds, der normalt ville være meget lavt, som Betfair har valgt at forhøje til en stor værdi. Det kan eksempelvis være at Barcelona skal møde Las Palmas – normalvis ville oddset måske lyde på 1.10 på sejr til Barcelona, men nu får du oddset til værdi 8. Så kan det pludselig være meget fristende at smide en del penge på en Barcelona-sejr, da de jo som bekendt plejer at vinde.

Husk dog at ”plejer” ikke er nogen garanti, så hvis du ikke har råd til at spille for eksempelvis 1000 kr. på Barcelona-sejr, så lad være med at gøre det. Barcelona taber også engang i mellem, og det kunne uheldigvis være den dag, hvor du har satset på dem. Derfor skal du huske at spille med omtanke, også selvom Betfair tilbyder nogle meget attraktive forhøjede odds.

Brug bonuskoden ZSKACD til livespil

Der er masser af muligheder hos Betfair og en af dem er livespil på diverse sportsgrene. Hvis du som så mange andre er vild med fodbold, så finder du et kæmpestort marked hos Betfair. De tilbyder nogle af de bedste odds på blandt andet Superligaen og Premier League, så hvis det er nogle af dine favoritligaer, så har du vist fundet den rette bookmaker. Og på disse kampe kan du spille live, så du ikke behøver tænke på at spille før kampens start.

Livespil kan være meget givende, da de første ti minutter af kampen kan give et godt indblik i, hvordan holdene vil gribe kampen an. Hvem er defensiv, hvem er offensiv, og hvem vinder duellerne? Livespil er derfor også blevet meget populært den seneste tid hos de forskellige bookmakere, da det i nogle tilfælde kan være nemmere at oddse, når du har et indblik i kampens spil. Det er dog værd at huske, at oddsene også ændrer sig, hvis bookmakerne kan se, at et af holdene har overtaget og flest skud på mål og så videre.

Sammen med livespil har du funktionen cash out, som næsten er blevet en uundværlig del af betting, selvom den i gamle dage slet ikke eksisterede. Før i tiden spillede du en kupon i kiosken, og så måtte du vente på, at dine kampe gik hjem en efter en. Manglede du en enkelt kamp, ja så var det bare ærgerligt. I dag har du med cash out hos Betfair mulighed for at lukke dit væddemål før alle kampe er spillet færdig. Føler du således, at din gevinst er stor nok nu eller er du blot usikker på den sidste kamp, så kan du tage dele af din gevinst med dig og glemme den sidste kamp. Det kan også være, at du har oddset på Barcelona-sejr og de er bagud 2-0 ved pausen – så kan du tage nogle af dine penge ud med tab, men uden at miste det hele. Cash out er en rigtig god funktion, som giver dig mulighed for at vurdere dit spil undervejs.

Husk Betfair: ZSKACD

Hvis du synes denne spilleside lyder som noget for dig, så kan du nemt og hurtigt oprette en konto. Og lige nu får du som sagt den meget attraktive bonus på 100% i indbetaling op til 2000 kr. Alt du skal gøre er at bruge bonuskoden ZSKACD, når du registrerer dig. Så kvalificerer du dig nemlig til den store bonus. Husk at gennemspille dine bonuspenge fire gange til minimum odds 1.80. God fornøjelse hos Betfair.