Skridsikre og komfortable sikkerhedssko

Sikkerhedssko, som er skridsikre og komfortable at have på, er påkrævet inden for forskellige brancher som fx hospitalsvæsen, klinikker samt hotel- og restaurationsbranchen. Sikkerhedsskoene er udviklet af firmaer, som har specialiseret sig i at fremstille sikkerhedsko, som lever op til skrappe krav. Sikkerhedsskoene beskytter de ansatte imod fx faldulykker, når skoene er skridsikre og sidder godt fast på foden. Samtidig er det også vigtigt, at skoene er komfortable, når man står meget op, som man jo ofte gør i servicefagene eller på et hospital.

Skridsikre sko til hospitalsvæsen og hotelbranchen

Arbejder du inden for hospitalsvæsenet eller som ergoterapeut eller fysioterapeut på en klinik, så kender du sandsynligvis til lange arbejdsdage, hvor du som sygeplejerske, læge eller portør står og går meget rundt. Der gås mange skridt i løbet af en dag for at behandle og pleje patienter inden for hospitalsvæsenet, og patienter skal køres ad lange hospitalsgange til og fra behandling og operationer. Det betyder, at du som medarbejder bruger benene rigtig meget, og derfor er det vigtigt at have det rigtige fodtøj på. Sikkerhedsfodtøj til hospitaler og klinikker er kendetegnet ved, at skoene har skridsikre såler, så man ikke kan glide på gangene, hvis nu gulvet fx er vådt efter rengøring, eller hvis gulvet bare generelt set er glat. Skoene forebygger desuden, at man vrikker om, fordi de er komfortabelt designet og tilpasset foden, og nogle sko har skoremme, der skal spændes, for at forhindre, at man vrikker om.

Stå fast under madlavning og servering

Inden for hotel- og restaurationsbranchen er tempoet højt, og der står personalet også meget op. Er man fx stuepige eller receptionist på et hotel, er det rart at have bløde og komfortable arbejdssko på, som man kan gå i mange timer ad gangen uden at få ondt i fødderne. Samtidig er det godt med en skridsikker sål under skoene, for på den måde kan man forebygge at falde eller snuble rundt om hjørner eller ned ad trapper, hvis man har travlt.

Arbejder man som kok i et hotel- eller restaurationskøkken er der også fart over feltet, og alt skal gå stærkt, når maden skal laves. Her er det vigtigt med et par skridsikre sikkerhedssko eller sikkerhedstræsko, som sørger for, at man står fast på gulvet og ikke glider i madrester eller væske. Det samme gælder for tjenerne, som serverer maden for gæsterne. De bør også have skridsikre sko på, så de ikke glider, når de bærer bakker ind og ud fra bordene.

Skridssikre og komfortable sikkerhedssko fås i mange smarte farver og designs. Arbejder man inden for hospitalsvæsen eller på klinik, er hvid den mest oplagte farve, og her kan man både vælge bløde, lækre sko med god plads til tæerne eller træsko, som er behagelige at have på fødderne. Er man tjener, receptionist eller stuepige kan man vælge smarte og komfortable sikkerhedssko i smart sort eller brunt design, som ser stilfuldt ud, men som samtidig sikrer, at man kan holde til at stå og gå rundt i mange timer, og som reducerer risikoen for faldulykker og arbejdsskader.

Sikkerhedssko fås i kendte brands som Birkenstok, Ecco, TechO2, Jalas og SHOUT OUT hos webshops som Imagewear.dk og LeBOCK.dk. Du kan altid sammenligne priser online for at finde sikkerhedssko til den billigste pris. Bestiller du dem online, kan du få dem nemt og hurtigt leveret til døren, og du har mulighed for at få dem byttet, hvis nu skoene ikke passer i størrelsen. Udvalget er stort til mænd og kvinder online.